GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2013. március 30., szombat

Feltörekvő rögbisek Zánkán




















 Nyolcadik alkalommal rendezik meg a rögbi sportágban feltörekvő nemzetek női sportolóinak nemzetközi edzőtáborát (ENTC).
A zánkai Új Nemzedék Központban a hazaiak mellett hat nemzet közel kétszáz rögbise vesz részt a programon, amely csütörtökön kezdődött.A tavaszi első edzőtábor az európai második ligás női felnőtt és utánpótlás csapatok alaposabb felkészülését segíti. Érdekesség, hogy a mezőny ötödik alkalommal döntött úgy, hogy Zánka legyen a helyszín.
A házigazdák mellett osztrák, cseh, horvát, szlovén, luxemburgi és román együttesek pallérozódnak a négy napos programon, miközben neves angol szakemberek segítik a fejlődést.
Az edzőtábort nemzetközi felnőtt torna zárja, amelynek első mérkőzése március 31-én vasárnap 9 órakor kezdődik. A szurkolókat, érdeklődőket 16.00 óráig várják a helyszínen. Különleges találkozó indul 15.45-kor, a legjobbakból összeállított társulat ekkor lép pályára a bajnokok ellen.(Novothny Ottó)

A feltörekvő nemzetek női rögbicsapatai ötödször edzenek Zánkán


Szombaton a korosztályos tornát rendezték meg, amelyben a magyarok a harmadik helyen végeztek. Fiataljaink egy győzelmük mellett egy döntetlent értek el, míg egyszer vesztesen hagyták el a pályát.

Vasárnap igen mostoha időjárási körülmények között az eredetileg tervezetthez képest a szervezők lerövidítették a programot: a magyar A-válogatott Csehország, Románia és Ausztria mögött a negyedik helyen zárt, Horvátországgal és a B-válogatottal egyetemben, míg a sort Luxemburg, Szlovénia és Barbarians zárta.
foto: Dénes A.
A magyar felnőttkeret tagjai: Huszti Katalin, Pap Helga, Pap Eszter, Bancea Szilvia, Bata Zsófia, Deák Anita, Kis Noémi, Fehér Csilla Renáta, Katona Erika, Magyar Viktória, Péter Edina, Arany Rebeka, Rózsa Kata, Bús Kitty (mindhárman a szegedi Gorillák RC játékosai), Vitéz Georgina, Tóth Rebeka, Aranyosi Szandra, Mészáros Klaudia.

A korosztályos magyar keret tagjai: Sándor Sára, Csaba Krisztina, Kaiser Alexandra, Pócseg Letícia, Kuzma Tamara, Gránitz Zsuzsanna, Győr Szilvia, Israa Ayoub, Halász Ramóna Barbara, Berkes Szilvia.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése