GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2013. március 21., csütörtök

Szegediek maradtak a Magyar Rögbi Szövetségben




MRGSZ TISZTÚJÍTÁS 2013


2013. március 20.-án tartotta az MRGSZ a tisztújító közgyűlését Budapesten, ahol az újabb 4 éves ciklusra nyertek mandátumot a megválasztott személyek.
Túri Pál
A tisztségviselő választást megelőzően a tagság megtárgyalta a 2012. évi szakmai beszámolót, a szövetség 2012.évi pénzügyi tervének végrehajtását, felügyelő bizottság beszámolóját, és végül a 2013. évi pénzügyi terv került elfogadásra. Ezt követően következett a tisztújítási procedúra.

Ennek eredménye:

Túri Pál egyetlen jelölként 100% támogatással kapta meg a bizalmat újabb négy évre az MRGSZ elnöki székében, 28 igen szavazattal egyhangúlag, nyílt szavazással került megválasztása.



A közgyűlés a továbbiakban úgy határozott, hogy alelnököt, alelnököket nem kíván választani, így a fennmaradó 6 elnökségi tag helyre a 7 jelölt közül kellett választani tagokat.

Az elnökségre jelölt tagok és felelősségi területük:
1. Debreczeni Dénes Szeged és az Utánpótlás képviselője 96%
2. Váczi Péter Velence és a Női rögbi képviselője 96%
3. Neuzer András Esztergom és a Felnőtt válogatott képviselője 88%
4. Tóth András Budapest és a külsős szempont képviselője 84%
5. Habóczki Zsolt Exiles és a Kommunikáció képviselője 84%
6. Stiglmayer Gábor Rögbi 20 20 program, Olimpiai Rögbi képviselője 76%

7. Szeidl Tamás 52% szavazatot kapott, így nem került az Elnökségbe.

Szeidl Tamás több éves elnökségi munkája előtt mindenki tisztelettel adózott, bízunk a további együttműködésben, hiszen a Játékvezetői Bizottság elnökeként a jövőben is szerves részét alkotja majd a döntés előkészítéseknek.
Elköszönt még az elnökségi tisztségtől Mézes Csaba is, akinek szintén köszönettel tartozunk áldozatos, hosszú évek óta tartó önzetlen munkájáért, sajnos magánéleti elfoglaltsága okán nem tudta továbbiakban vállalni a tisztséget!


Zárásként az MRGSZ Felügyelő Bizottság elnöke egyhangú döntéssel továbbra is Juhász Róbert(Szeged) lett, míg tagoknak Pluhár Dánielt és a Fülöp Lászlót választották meg a jelenlévő tagok!

Az új szereplőket és a régieket is egyaránt köszöntjük a tisztségükben, mindannyiuknak sikeres és kitartó munkát kívánunk a 2013-2017 időszakra!

Ahogy ezt teszi JC. BAQUE FIRA elnök úr is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése