GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2013. március 28., csütörtök

Végállomás következik – Rugby EB 2013 U18




 A 2013. 04. 02. és 04. 07. között Esztergomban megrendezésre kerülő FIRA AER U18 C-csoportos Európa Bajnokságra készülő U18 as korosztályos rögbi válogatott felkészülése a hétvégén hajrájához érkezik.









A szegedi csapat három játékosa vett részt a felkészülésben és a végső 24 fős keretbe kerülésre is van esélye Kómár Tamásnak, Kovács Márk Manónak, Kálmán Benedeknek. A szegedi játékosok felkészülését a Springbok Trans Kft. támogatása biztosította, ennek köszönhetően mindhárom játékos valamennyi keretedzésen és edzőtáboron részt tudott venni.

RCH Esztergom
A bő keretnek nevezett 30 játékos március 29-30.-án egy utolsó edzőtáborozáson esik át két edzéssel és egy teszt mérkőzéssel már az EB helyszínén Esztergomban az elhelyezést biztosító RCH pályán. 


Az edzőtábor végén, a teszt mérkőzést követően kihirdetésre kerül az EB résztvevő 24 fős keret. Ők április 01.-én 17. 00 órakor találkoznak újra és megkezdik a felkészülést Ausztria elleni első mérkőzésre.

A EB nyitó HUN-AUT mérkőzés 2013. 04. 03. 14.00 órakor lesz Esztergomban, a Vasas Stadionban. A felkészülés és a korábbi évek tapasztalata alapján Debreczeny Dénes vezetőedző a kötelező győzelem kategóriába sorolta a mérkőzést. 
Cél a B csoport


A versenyrendszert ismertetve elmondta, hogy a FIRA utánpótlás rendszere alapján a C csoportban 4 ország versenyez annak érdekében, hogy a csoport győztese 2014-ben a B csoport 8 országa között versenyezhessen tovább. 





A C csoport beosztása Ausztria, Moldávia, Bulgária, Magyarország.
Amennyiben a hazai csapat hozza a kötelező győzelmet a nyitó mérkőzésen, akkor a Bulgária-Moldávia mérkőzés győztesével lép pályára annak érdekében, hogy csoportgyőztesként feljusson a B csoportba.

A Rögbi U18 EB valamennyi mérkőzése ingyenesen megtekinthető az Esztergom Vasas Stadionban, ezért kérünk mindenkit, hogy lehetőségei szerint a helyszínen buzdítsa a magyar csapatot.

Hajrá!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése