GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2013. április 3., szerda

Ma Magyarország - Ausztria válogatott mérkőzéssel kezdődik az EB

Ma megkezdődnek a FIRA AER U18 Europa Bajnokság C csoportjának küzdelmei.
Captains photo - résztvevők Moldávia, Magyarország, Bulgária és Ausztria 
A korosztályos rögbi válogatott szakvezetése - amelyben Szegedről 2 szakember is közreműködik, Debreczeny Dénes vezetőedzőként míg Makra Péter 3/4 edzőként segíti a fiatalokat - továbbra is győzelmet vár Ausztria ellen a 14.00 órakor kezdődő nyitó mérkőzésen. A C csoport másik két résztvevője, Bulgária és Moldávia 16.00 órakor feszül egymásnak.
A folytatásban a mai mérkőzések vesztesei szombaton 14.00 órakor a 3. helyért, míg a győztesek 16.00 órakor a döntőben az 1. helyért lépnek pályára. A döntő tétje óriási, hiszen a győztes fejut a B csoportba.

Az előzetes információk alapján szinte mindenki Magyarország - Bulgária  párharcát várja a döntőben, ez a két csapat már hétfőn beköltözött az esztergomi Rugby Club Hotelbe, ahol napi két edzéssel készültek a megmérettetésre.
 
Kovács Manó Márk - A szegedi Fit World Gorillák RC
egyik ifjú tehetsége
Már tegnap kihirdetésre került az Ausztria ellen az U18-as C csoportos EB-on pályára lépő magyar válogatott kezdő csapata. 

A szegedi klubból Kómár Tamás a 6-os címeres mezben, míg Kálmán Benedek 15-ösben fut majd ki a pályára a kezdő rúgáshoz. A 3. szegedi fiú, Kovács Márk Mano pedig 18-as számmal várja majd a kispadon, hogy nemzetközi szinten is bemutatkozhasson. 
Erre minden esélye van, hiszen Ő is kitűnő formában és nagyon motiváltan érkezett. A kezdőben most még tapasztaltabb játékosok kaptak helyet, de Manó még jövőre is ebben a korosztályban versenyez. 

Ma már minden a nyitó mérkőzésről szól és 16.00 órára már kiderül, hogyan sikerült a forma időzítés.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése