GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2013. március 26., kedd

Hazai pályán, de idegenben...

Hétvégi fordulóról az újra szokatlanul téliesre fordult tavaszban gyorsan kellett dönteni, a battai pályák alkalmatlansága miatt mi legyen: A Battai Bulldogok-Gorillák Szeged meccs halasztásra kerüljön, vagy Szegeden legyen lejátszva? Végül félmegoldás született, a felnőttek eljöttek, az utánpótlás csapatok battai mérkőzései április 13-ra tolódtak...


Szerencsére az egész hetes esőzés és pénteki hószakadás után szombatra átmenetileg megjavult az idő és a hó is eltűnt, így a szegedi Etelka soron rögbihez megfelelő körülmények fogadták a csapatokat.

Néhány centire a céltól..., de ez ma a Gorilláknak nem jött össze.


Nagy lendülettel kezdett mindkét csapat, a Gorillák sorra vezették támadásaikat és többet birtokolták a játékszert, a játék is többnyire a Bulldogok térfelén zajlott. Sajnos a nagy akarás mellett jöttek a hibák is, amit sajnos a rutinos ellenfél nem hagyott büntetlenül, főként a balszélen nem találtak védőink ellenszert a gyors ellentámadásokra, így az első félidőben 31-0 lett a különbség.

A második játékrész elején még 1 battai célra futotta, aztán a továbbiakban nem bírtak egymással a csapatok, maradt a 38-0 végeredmény.

Képes tudósítás itt

Várjuk az igazi tavaszt és a jó folytatást...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése