GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2013. április 25., csütörtök

Gorillák vs. Spártaiak

Április 27.-én szombaton a Rögbi Extra Ligában szereplő szegedi rögbisek számára a tavaszi szezon legfontosabb mérkőzése következik. Az ellenfél a magyar bajnokságban induló Nagyvárad Spartans csapata lesz és a Gorillák előre lépéséhez létfontosságú a győzelem.


A mérkőzésre hazai pályán, a Tiszaparti Stadion center pályáján kerül sor 14 órától. 


A szegedi csapat számára az esemény más okból is fontos, a fiúk vadonatúj szerelésben, a támogatók jóvoltából egy teljesen professzionális öltözetben lépnek pályára, amit szeretnének egy győztes mérkőzésen felavatni.

A fő mérkőzés előtt 13 órától kadét, utána 15:30-tól junior bajnoki mérkőzésen a szegedi fiatalok alkotta Dél-Alföldi Rögbi Akadémia a Velence-tavi Vikingekkel mérkőznek.



A mérkőzések megtekintése ingyenes, szeretettel várunk minden érdeklődőt, szurkolót.


Fit World SE Gorillák Rugbi Club extra ligás csapata 2013 tavasz

Foto: Szőke János

A főmérkőzés várhatóan online nézhető lesz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése