GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2013. április 8., hétfő

Nyertünk! Bronzérem a C csoportos EB-on

Befejeződött a FIRA AER U18 C-csoportos Európa Bajnokság Esztergomban.

























A magyar utánpótlás csapat a 3. helyen végzett, miután a bronz mérkőzésen legyőzte Moldova korosztályos válogatottját. 

Magyarország - Moldova 13–3 (3–0)


A csapatban három szegedi játékos kapott helyet Kovács Márk, Kómár Tamás és Kálmán Benedek. A torna alatt nyújtott kiemelkedő teljesítményük alapján a bronz meccsen mindhárman a kezdő csapatban kaptak helyet és végig is játszották a mérkőzést. Kómár Tamás kiemelkedőt nyújtott a támadások szervezésében, Kálmán Benedek pedig a védekezés meghatározó embereként hívta fel magára figyelmet. 

A magyar utánpótlás válogatott ezzel az eredménnyel 2014-ben is a C csoportban folytathatja a küzdelmeket. 
A C csoport tornagyőztes Ausztria felmegy a B csoportba, helyére onnan Dánia érkezik, míg a párhuzamosan Zenicaban (BH) zajlott D csoportból a torna győztes Lettország érkezik a C csoportba a kieső Moldova helyére. 

U18 EB Esztergom: Képek ITT!

Válogatottjaink közül Kovács Márk és Kálmán Benedek április 28-tól már az U17-esekkel Csehországban kezdik meg a felkészülést a további nemzetközi mérkőzésekre, ahol a magyar csapaton kívül a házigazda Csehország, Lengyelország és Németország legjobb utánpótlás játékosai edző táboroznak egy hétig.



RÖGBI VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐ, EURÓPAI ZÓNA

A fiatalokkal egyidőben magyar felnőtt rögbi válogatott szombat délután Bécsben Ausztria ellen lépett pályára világbajnoki selejtező mérkőzésen, és nyert remek második félidei teljesítményének köszönhetően, fordítás után, minimális különbséggel. 



2. DIVÍZIÓ, C-CSOPORT, 3. FORDULÓ
Ausztria–Magyarország 10–11 (7–3)


A magyar együttes minden pontját Collet Gergő szerezte. 

Csapatunk három mérkőzés után két győzelemmel és egy vereséggel áll a selejtező csoport élén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése