GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2013. április 8., hétfő

Élen a szegedi egyetemi rögbisek

Megerősítette vezető helyét az egyetemi bajnokságban szereplő SZTE EHÖK SE rögbicsapata, miután a hétvégi fordulóban nem akadtak legyőzőre a szegediek.

Az ÁVF Vak Mókusok csapata volt házigazdája vasárnap a MEFOB rögbis fordulójának. Az olimpiai rögbi szakágban torna rendszerben zajló küzdelmek első tavaszi fordulóján 7 csapat jelent meg Budapesten, köztük a többszörös bajnok SZTE csapata. 



Nagy csatákban sorra nyerték meccseiket az SZTE EHÖK SE játékosai és hatalmas küzdelemben végül sikerült azt a SZIE Gödöllői Ördögök csapatát is legyőzni, akik tavaly 2 év után “letaszították mieinket a csúcsról”.
A szegedi rögbis fiúknak így remekül sikerült az egyetemi idény nyitó, valamennyi mérkőzésüket megnyerve tornagyőzelemmel kezdték az évet, és ezzel megerősítették vezető helyüket a MEFS által kiírt Egyetemi Országos Rögbi Bajnokságban. 



Eredmények:
DE-DUF 12-31
SZTE-ÓE 26-7
SZIE-DUF 21-14
ÁVF-PTE 0-49
DE-SZIE 7-12
SZTE-PTE 29-7
3. helyért: DUF-PTE 38-19
1. helyért: SZTE-SZIE 36-21



Folytatás jövő vasárnap Cegléden lesz, ahol a felnőtt magyar XV rögbi bajnokságban is megkezdi tavaszi sorozatát az SZTE EHÖK csapata azzal a nem titkolt céllal, hogy a hazai rögbi bajnokság ezen osztályát is megnyerje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése