GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2010. október 17., vasárnap

"Spártai" győzelem

Újabb hatalmas csatán vannak túl a Gorillák, akik a hétvégén a Nagyvárad Spartan otthonába látogattak. A korai indulás és a hosszú utazás ellenére a Nagyváradi Egyetem pályájára nagyon elszánt és küzdeni akaró szegedi csapat érkezett.

A sérülések miatt ezen a mérkőzésen egy eddig soha nem próbált felállásban kezdett a háromnegyed, amit most Szilágyi irányított 10-es poszton. A tolongás a jól összeszokott felállításában lépett pályára és már az első összeborulásnál megmutatta, hogy aznap ő lesz a domináns ebben a játékelemben. A bedobások rendre megvoltak és amikor az első emelésünkre elkezdtek ráemelni, akkor Ménesi biztos hátsó emelései rendre szép támadásokat eredményeztek.

A háromnegyed tetszetős sok passzos támadásokat vezetett azonban egy-egy apró hiba miatt elmaradtak a célok. A félidő 2 pontos Spartan vezetést hozott úgy, hogy mindkét csapat 2-2 célt vitt, de mi sajnos nem értékesítettük a jutalom rúgásokat. A második félidő hatalmas Gorilla rohamokkal kezdődött. Két büntetőt értékesített Ungi és már vezettünk is. Sajnos a szegedi pontgyártás itt befejeződött és véghajrában a Spartan nagyon taktikus lelasított játékkal szerzett még két célt és ezzel megszerezte a győzelmet.
Rögbi NB1 Keleti csoport:
Nagyvárad SPARTANS - Fit World GORILLÁK Szeged 24 - 16 (12-10)

Hazai pontszerzők: Unghy 6, Szilágyi 5, Bárdos 5.

November 20-i visszavágón Szegeden nem lehet más a cél, mint 8 pontnál többel győzni és életben tartani a feljutási reményeket.

A szegedi 2.vonal, a "kis" Gorillák idei bemutatkozója Békéscsabán a Bikák ellen lesz október 24-én . Több "nagy öreg" is feltűnt újra edzésen és a fiatalok is remek formát mutatnak, így jó mérkőzésre van kilátás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése