GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2010. október 31., vasárnap

Felemás hétvége

A szegedi rögbisek a hétvégén Vácra látogattak a soron következő bajnoki meccsükre.
Az első "fellépők" a juniorok voltak 13 órától, majd az NB1-es felnőtt "előadás" következett.


A Dél-Alföldi Rögbi Akadémia néven szereplő szegedi fiatalok hét hetes szünet után már nagyon várták a meccset a Budapestiek hasonló csapatával, hisz ilyenkor látszik igazán mit is ér az edzésmunka.
A csapat rendkívül motiváltan és nagyon fegyelmezetten kezdte a játékot. A fiúk ügyesen alkalmazták a megbeszélt taktikát és Juhász Á. remekül irányította a tolongást, így folyamatosan nyomás alatt tartották az ellenfelet. Az első célra a 6.percig kellett várni, amikor végül Csandának sikerült a célterületig eljutnia. Kovács értékesítette a jutalomrúgást is, így 0-7.
A tolongás tovább rohamozott, ezzel csinálva helyet a háromnegyednek, így a 10. percben Kovács, majd a 24. percben Huszár Krisztián elől is elfogytak a védők, ami biztos 0-17-es vezetést hozott. A félidő előtt a budapestiek célja azért jelezte, hogy még nincs lefutva a mérkőzés, 5-17.
Szünet után a vendégek ha lehet, még rátettek egy lapáttal. Hiába próbált cserékkel frissíteni a házigazda, a 45.percben Petrov T., majd a z 56.percben Takács G. is a célterületre nyomult.
Meggyőző játékkal a fiatalok végül 5 célt hordva magabiztosan húzták be ezt a meccset.

Junior rögbi bajnokság:

Budapesti R.A.-Dél-Alföldi R.A. 5 - 27 (5-17)

Következett az NB1-es felnőtt találkozó. A Gorillák csapata a sok hiányzó miatt eddig soha nem próbált felállásban kezdte a mérkőzést, de óriási akarással. A küzdelmes játék közepette a 10.percben a szegediek kiválóságát, a válogatott Bárdost egy kiemelős szerelésért a játékvezető sárga lappal jutalmazta, így hátrányba kerültek a vendégek.
A rutinos ellenfél a 15. percben megtalálta a rést a védelmen és vezetést szerzett, 5-0. A 10 perces kiállítás után visszatérő Bárdos nem sokáig segíthette csapatát, egy szerencsétlen ütközést követően ápolásra, majd cserére kényszerült a Szeged. A játék ennek ellenére kiegyensúlyozott volt, csupán az utolsó percekben lankadt a figyelem, amit ki is használt az Exiles, 12-0. Sőt már a síp a bíró szájában volt mikor kaptunk még egyet, így a félidőben 17-0.
Szünet után sajnos a lelkesedés már kevés volt, hiába akart nagyon a Szeged, semmi nem sikerült, az Exilesnek meg minden összejött. Sorra szerezték céljaikat, míg a Szeged egy büntetővel szépített.

Rögbi NB1:
Budapest Exiles - Fit World Gorillák Szeged 55 - 3 (17-0)



A két mérkőzés képekben:

Foto by apu. Származási hely: Filmek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése