GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2010. október 22., péntek

Magyarország a világranglistán megelőzte Niuét, jöhet Kína

A férfi rögbisek legfrissebb világranglistáján Magyarország egy helyet előrelépve a 67. helyen áll, helyet cserélve Niuével. A következő lépcsőfok picivel nagyobb falatnak tetszik, a 66. helyen ugyanis Kína áll.

A sportágban 95 nemzetet rangsorolnak, az első helyen Új-Zélandot, az utolsón Finnországot találjuk. A legjobb európai válogatott a negyedik helyen álló francia, amelyet az írek, az angolok és a skótok követnek.
Hirdetés

Niue egy aprócska sziget a Csendes-óceánban, Új-Zélandtól 2400 kilométerre észak-keletre; 260 négyzetkilométerén a legutóbbi, 2009-es népszámláson 1400 embert számolhattak össze. A térség sportági hagyományait figyelembe véve vélhetően mindannyian rögbiznek...

Forrás:NSO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése