GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2010. október 25., hétfő

Jól tolták a Bikák!





























Az NB2-es rögbi XV-ben az SZTE EHÖK SE rögbi csapata az őszi szezon első, míg a Békéscsabai Bikák az utolsó meccsét játszották egymás ellen a Jaminai pályán.

A szegedi egyetemisták néhány idősebb játékostól eltekintve egy teljesen megfiatalodott csapattal érkeztek Békéscsabára, míg a házigazdáknál a már ismert arcokat láthattuk újra.

A két csapat küzdelme változatos, izgalmas játékot hozott. Ami döntő volt, a két csapat közti tömegkülönbség, ami a zárt tolongásoknál még nem is, de a célterület előtti csomagoknál meghatározónál bizonyult, a legtöbb cél így esett.

A szegedieknél mindenki játéka dicséretet érdemel, az első meccsén bemutatkozó Lombos Feri mellett a 9-es poszton debütáló, remek formát mutató és célt is szerző Báló Krisztiánnal az élen.

Rögbi NB2 eredmény:

Békéscsaba BennyBulls RK - SZTE EHÖK SE Rögbi szakosztály 54 - 7 ( 21 - 0)
Szegedi pontszerzők: Báló 5, Kovács 2


Az egyetemi csapat jövő héten Gödöllőn az Ördögök ellen, majd 2 hét múlva itthon, a RögBi-G Bang egész napos rögbis rendezvény keretében a Budapesti Medvék RC. csapatával játszik 12 órától a szegedi Etelka soron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése