GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2010. március 28., vasárnap

Női rögbi bajnoki forduló Szegeden, egyévesek a lányok!!


A vasárnap rögbis főszereplői a hölgyek voltak. A rögbi új olimpiai sportágának szabályrendszerére épülő női rögbi Nemzeti Bajnokság 2010. március 28-i soron következő 5. fordulójának Szeged adott otthont.
Az egyéves fennállását "ünneplő" szegedi női rögbis alakulat helytállása dicséretes volt...

Eredmények:
Szeged - Székesfehérvár 0 - 30 (0-15)
Agárd - Százhalombatta 5 - 39 (5-15)
Szeged - Agárd 29 - 5 (15-5)
Székesfehérvár- Százhalombatta 19 -19 (10-12)
Szeged - Százhalombatta 0 - 39 (0-17)
Agárd - Székesfehérvár 0 - 35 (0-20)

A női rögbis csapatok seregszemléjén a székesfehérvári és a százhalombattai csapatok mögé a harmadik helyre a szegediek értek oda. A jó szereplésnek köszönhetően a Fit World SE hölgy sportolói egy fővárosi és agárdi csapatot előznek meg a tabellán és bronzérmes pozícióból várják a következő fordulót.
Származási hely: Női rögbi forduló 2010. március 28. Szeged

Következő állomás: április 17-én Agárd.

1 megjegyzés:

  1. A téli alapozás befejeztével, az első női rögbi forduló Szegeden, az Etelka sori Szeol pályán került megrendezésre 2010. március 28-án. A torna 11 órakor vette kezdetét.
    Lányaink a Székesfehérvár valamint a Százhalombatta csapata ellen nehéz küzdelemben, de sajnos vereséget szenvedett. A Fehérvár taktikailag kiváló játékkal, míg a Batta kissé erélyes fellépésével szorongatta meg a Szeged női játékosait.
    A Budapest - Agárd közös csapatát viszont nagy fölénnyel sikerült legyőzni.
    Pontszerzőink: Arany Rebeka, Bernátsky Regina, Geringer Nikolett, Zatykó Zita, Kovács Veronika, Takács Petra, Török Nóra, Sebestyén Erika, Rajtik Dorothea, Szeri Hajnalka
    Remek játékkal zárta Szeged a napot, a mérkőzések végén a szövetségi kapitánytól és az egyesületi edzőtől rengetek hasznos információt/ tanácsot kaptak, melyeket az elkövetkezendő időkben a sikereik, valamint további fejlődésük érdekében hasznosítani kell.
    Legközelebbi forduló április 17-én kerül megrendezésre Agárdon, a további siker eléréséért kemény munka vár a lányokra!
    A szegedi női csapat továbbra is várja a sport iránt érdeklődő lelkes amatőröket, a női edzések szerdán és péntekenként ½ 6-tól kezdődnek az Etelka sori Szeol pályán!
    Ha van kedved egy remek csapathoz tartozni és nem riadsz vissza egy kis eséstől, illetve kék-zöld foltoktól, nos akkor itt a helyed!

    Kovács Veronika csk.
    Fit World Se Gorillák Rugby Club női csapat

    VálaszTörlés