GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2010. március 2., kedd

2010, elkezdjük....





Hamarosan kezdetét veszi a magyar rögbi bajnokságban szereplő Fit World SE Gorillák Rugby Klub 2010. tavaszi szezonja.

Hétvégén Kecskemétre látogat a szegedi csapat, a Gorillák edzőpartnere március 6.-án az NBI felsőházba tartozó KARC rögbi csapata lesz.

A felkészülés következő állomása Szentes, március 20.-án hármas torna a házigazda Szentesi 91-esek és a Békéscsabai Benny Bulls ellen. A felnőttek mellett a kadét csapat is bemutatkozik.

Március 24.-én kerül megrendezésre a játékhoz kedvet érző általános iskolások részvételével a III. Szegedi Iskolás Rögbi Kupa. Minnél több iskola nevezésére számítunk, a legjobb fiatalok a Diákolimpia rögbi versenyszámában május 2.án Esztergomban mérkőzhetnek.

A bajnoki pontvadászat a hónap végén folytatódik, sorban kapcsolódnak be csapatain: a felnőtt Gorillák férfi és női NBI-es csapatok mellett az NBII-ben az SZTE EHÖK küzd, illetve az egyetemi és a kadét bajnokságok mellett az olimpiai sportprogramba bekerült 7' (Hetes) rögbi szakág küzdelmeiben is résztveszünk.

Hajrá Gorillák, rögbi, rögbi, rögbi!!!


A fotók a kecskeméti edző mérkőzésen készültek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése