GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2010. március 28., vasárnap

Felemásra sikerült a hazai szezonnyitó a Gorilláknál


Rögbi NB1
10. forduló Szeged, Etelka sor 150 néző

Jól kezdődött a hétvége a szegedi rögbiseknek. A kadet korosztályban a bajnoki elsőségért folytatott versengésben megerősítette első helyét a Gorillák csapata. A hazai gárda a százhalombattai Bulldogokat látta vendégül, akik októberben mindhárom bajnoki pontot otthon tartották és győzelmükkel őszi bajnokként várhatták a folytatást.
Két hete a fővárosi ellenfelével már elbánó szegediek azonban most sem kegyelmeztek és érett csapatjátékkal, látványos akciókkal lepték meg ellenfeleiket. A vendégek nem találtak ellenszert a folyamatosan támadó Gorillák ellen, így a szegedi rögbis fiúk győzelmükkel vezetik a nemzeti bajnokságot.
Fit World Gorillák RC- gas.hu Bulldogok Fekete Sereg kadet: 29 - 17 ( 17 - 5)
Célszerzők (5 pont): Kovács Henrik (3', 25'), Juhász Ádám (15'), Petrov Tamás (20'), Kómár Tamás (38'), illetve Czakó Attila (17', 36'), Gulyás Bendegúz (40')
Jutalomrúgás (2 pont): Kovács Henrik (3', 25'), illetve Czakó Attilla ( 36')

******

Az utánpótlás csapatok összecsapása után a felnőtteké lett a főszerep. Sajnos a mai mérkőzés főszereplői a Bulldogok Fekete Seregének játékosai lettek. A Gorillák leginkább fizikai erejükben bízva törtek előre, de a testi erőnek a vendégek sem voltak híján, így kemény küzdelem folyt a pálya minden centiméteréért.
A szegediek többször is a célterületük elé szegezték ellenfeleiket, de vagy egy technikai hiba vagy a védők szemfülessége rendre meggátolta a pontszerzést. Ami nem sikerült a hazaiaknak az sikerült a vendégeknek.
A Bulldogok rutinos centereik révén vezetést szereztek. A kiélezett küzdelem folytatódott, de a biztató szegedi akciókat sajnos újabb százhalombattai pontszerzés követte.
Fit World Gorillák RC- gas.hu Bulldogok Fekete Sereg felnőtt: 0 - 22 ( 0 - 12)
Célszerzők (5 pont): Huskovics Mihály (23'), Tatai Tamás (33'), Karsai Dávid (79')
Jutalomrúgás (2 pont): Farkasinszky Tamás (33', 79')
Büntetőrúgás (3 pont): Farkasinszky Tamás (70')

Harmat Ákos vezetőedzőnek két hete lesz, hogy felkészítse csapatát, a Fit World Gorillák Rugby Club játékosait április 10-én a váci Elefántok fogadják.

Képgaléria:
Foto: APU

A szombat történései után vasárnap a Gorillák utánpótlását jelentő SZTE EHÖK SE játékosainak vendégszereplése következett Békéscsabán. A második vonalban játszó szegedi csapat fiatal játékosai nem tudtak pontokat szerezni a rutinos ellenfelüktől és 0-26-os vereséggel tértek haza.
Az egyetemi csapatnak azonban gyorsan rendezni kell sorait, hiszen egy hét múlva, április 3-án a Gödöllői Ördögöket fogadják az Etelka soron.
/MZ/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése