GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2010. március 12., péntek

A FIT WORLD RUGBY CLUB segít



A Fit World Gorillák Rugby Club játékosai a téli hóesésben is fontosnak tartják a zökkenőmentes betegellátáshoz nélkülözhetetlen véradásokon való részvételt, ezért ma 15h-kor a Szegedi Regionális Vérellátó Központban (6720 Szeged, Somogyi B. utca 2.) az egész csapat részt vesz a "csapatvéradáson".

Eddig is rendszeresen adtak vért, de elhatározásuk szerint ezt mostantól szervezett keretek között, Jeneiné Hugyecz Éva részlegveztővel és Orosz Jánosné főnővérrel előre egyztetve minden negyed évben meg fogják tenni, a maguk módján ezzel is segítve az egészségügyet.

Képek a véradásról: http://picasaweb.google.hu/balint.tarko/RugbyVeradas20100311#

Részletes beszámolók:

http://szegedma.hu/hir/szeged/2010/03/vert-adtak-a-szegedi-gorillak/

http://www.oregfiuk.eoldal.hu/cikkek/fit-world-se-hirek---egyesuletunk-eletebol/veruket-adtak-a-gorillak_-kezdodik-a-rogbi-szezon-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése