GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2010. március 22., hétfő

Listavezetők a „kis” Gorillák



A NB I-es bajnokság kadet (1994-1995 születésűek) korosztályában versenyző Fit World Gorillák Rugby Club játékosai szombaton hazai környezetben fogadták a Exiles Rugby Club csapatát. A fővárosiak fizikai fölényüket kihasználva az első félidőben mintha elbizonytalanította volna a szegedi csapatot, akik képtelenek voltak a saját ritmusukban játszani. A félidő 12 pontos vendég előnnyel zárult és már csak harminc perc volt, hogy a bajnoki éremre pályázó Gorillák fordítsanak.
A második félidőre az edzői intelmek után mintha nem ugyanaz a hazai gárda futott volna ki a pályára. Kovács Henrik vezérévé vált a csapatnak és célja megnyugtatta a társakat, akik onnantól folyamatos nyomás alatt tartották a fővárosiakat. A szemre is tetszetős játéknak hamar meglett az eredménye is. A Gorillák a fordítás után magabiztosan gyűjtötték be a győzelemért járó pontokat.

Végeredmény: Fit World Gorillák Rugby Club - Exiles Rugby Club 38 – 12 (7-12).


A győzelmével a Szeged (több játszott meccsel) azt a Battai csapatot előzte meg, akik egyedüliként le tudták győzni a Gorillákat, és akik jövő szombaton érkeznek a Tisza partjára, hogy bebiztosítsák bajnoki címüket, amire reálisan már csak a hazaiak lehetnek veszélyesek.


Foto:APU

Következik:

Fit World Gorillák Rugby Club Kadet – Battai Bulldogok Kadet

Szeged, Etelka sori Sportpálya 2010. március 27. 13:00

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése