GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2011. október 27., csütörtök

Rögbi EB selejtező + Magyar Utánpótlás Kupa

A Magyar Utánpótlás Kupa hagyományaitól szokatlan módon eltérve - miszerint minden évben október 23.-án a Magyar Köztárasság megszületésének évfordulóján tartjuk tornánkat, - idén egybevontan ajánljuk az utánpótlással foglalkozó egyesületeknek a Magyarország – Dánia Rögbi EB selejtező meccs kapcsán az október 29.-i dátumot, ahol a MUK-on résztvevők ingyenesen megtekinthetik a felnőtt válogatottat 14.30 órától a Vasas stadionban!

A XV rögbi helyett ezúttal a program sűrűsége és az akadémiai program okán az olimpiai rögbit, azaz a 7’s rugbyt helyezzük előtérbe, így remélve, hogy több egyesület tud önállóan nevezni és elindulni 2011. október 29.-én 10.00 – 14.00 óráig tartó esztergomi tornán!

A szombati program mellé társul a Nemzeti Akadémia 3. alkalma is, így a 7’s kadét és junior torna után 60-90 perces edzést vezényelnek a szövetségi edzők az U18 keret számára, valamint a női/leány válogatott keret is megtarthatja havi találkozóját.
Az akadémiai program összeállításában az egyes válogatott keretek edzői hivatottak eljárni!




2011. október 29-én 14.30-kor megkezdődik a magyar rögbiválogatott számára az őszi Európai Nemzetek Kupájának tétmérkőzései, Esztergomban fogadják a dánokat, majd november 5-én Bécsben az osztrák nemzeti együtteshez látogatnak.

Időközben az “ENC 2C” csoportban eddig lezajlott mérkőzések már jelentősen átírták a tavaszi fordulókat. A tavalyi évben felkerült Izrael fekete lóként vezeti a tabellát, a magyarok soros ellenfele, Dánia a 2. helyen áll a csoportban. Negyedikként Ausztriát Magyarország követi – a többiekhez képest eggyel kevesebb mérkőzést játszva -, végül a sort Norvégia zárja az 5. helyen. De nincs még lefutva a két éves sorozatot lezáró, első helyért folytatott küzdelem, ami Magyarországnak az előrelépést jelenheti. Amennyiben bónuszpontos győzelmekkel sikerül zárni a válogatott előtt álló két mérkőzést, akkor máris a csoport éléről várhatja a tavaszt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése