GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2011. október 28., péntek

Az angol királyi család rögbijátékosa - Mike Tindall

Szeretjük a rögbisekről szóló posztokat, de ez a mostani azért különlegesen érdekes, hiszen Mike Tindall amellett, hogy sportoló, a brit királyi család tagjának is számít. Idén nyáron vette el ugyanis II. Erzsébet legidősebb unokáját, Zara Phillipset, pár hónappal Vilmosék esküvője után.

Mike Tindall meztelenül pózolt egy naptár kedvéért.
A kép a Rugby Heroes 2012 naptárban jelent meg, mely jótékonysági kiadvánnyal a rögbisek a brit hadsereget segítik, így a cél mindenképpen nemes, ezért talán II. Erzsébet is szemet huny majd az ügy felett.

Mi a Rugby Heroes?

"Rugby Heroes" professzionális rögbi játékosok egy csoportjaként alakult, aki meg akarták mutatni, hogy támogatják a katonai szolgálatot. Cél a figyelem felkeltése az állami sporteseményeken.

Küldetésük, hogy anyagi forrásokat gyűjtve segítsék azokat, akik traumákat, sérüléseket szenvedtek a frontokon és segítsék őket a visszatérésben, hogy új karriert kezdhessenek. A játékosok - mint barátok - mentorálják és inspirálják a háborús hősöket, támogatják a letelepedésüket, rehabilitációjukat és motiválják a visszatérésüket a mindennapi életben az amatőr rögbi közösségi hálózatokban való a helyi részvétellel, coaching lehetőségekkel, a társadalmi és közösségi támogatást biztosítva, mint például nyári táborok szervezése a katona családoknak.

A rögbi közösségek új otthont nyújtanak, és céljuk, hogy a visszatérő hősök beilleszkedését segítsék rögbi csapatokon keresztül. Egyben a mankó és egy segítő kéz a visszatéréshez a mindennapi életbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése