GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2010. május 27., csütörtök

Szezon végi rögbi dömping

Sűrű lesz a hétvége a szegedi rögbiseknek.

Az NB1-ben már a rájátszásnál tartanak a csapatok. A rájátszás negyeddöntőjében hazai pályán a Kecskeméti ARC ellen lép pályára a Fit World Gorillák Rugby Club első csapata. A hazaiak az alapszakaszt a hetedik, míg a kecskemétiek a második helyen zárták. Ez sokat elárul az erőviszonyokról, de beszédes tény az is, hogy a vendégek Vacaru mester irányításával a tavaszi sorozatot eddig hibátlanul teljesítették. Gyakorlatilag nem találtak legyőzőre, csak a gyengébb őszi kezdés miatt szorultak a második helyre. Persze amíg a játékvezető le nem fújja a meccset, addig bármi megtörténhet.
A mérkőzés az Etelka sori pályán május 29-én 11 órakor kezdődik. A mérkőzés győztese jut a június 12-i elődöntőbe, ahol várhatóan az Esztergomi Vitézek lesz az ellenfél. Az újabb egy mérkőzéses derbi tétje nem kisebb, minthogy eldöntse, melyik gárda szállhat harcba az aranyéremért a 2010. június 19-én éppen a kecskeméti Széktói Stadion centerpályáján megrendezésre kerülő Bajnoki Fináléban.

A hazai mérkőzéssel egyidőben kerül sor a női rögbi bajnokság utolsó fordulójára Székesfehérváron. A tornarendszerben zajló forduló tétje nem kisebb az NB1-es újonc szegedi lányoknak, mint a dobogóra kerülés. Jelenleg ugyanis pontegyenlőséggel az AG's Angels-el állnak a szegei hölgyek a harmadik helyen, a hétvégén viszont el fog dőlni a bronzérem sorsa. Újoncként a dobogón végezni, a női csapat ennél szebbet álmodni sem mert volna a szezon kezdetén, most valóra válhat az álom. A női torna 10 órakor kezdődik a Köfém pályán.

Utaznak a kadétok is, szintén Székesfehérvárra. A kis Gorillák ellenele a Fehérvári Vadkanok Kadet csapata lesz, a mérkőzésre a női tornát követően 14 órakor kerül sor. A kadétok ugyan az előző hétvégén két remek külföldi csapattal szemben alulmaradtak, de a hazai mezőnyben tavasszel eddig nem találtak legyőzőre. A bajnoki cím megszerzésére még van matematikai esély, de a saját hibátlan folytatás mellett ehhez a listavezető Battai Buldogoknak botlani kellene. Meglátjuk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése