GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2010. május 9., vasárnap

Hibátlan tavaszi sorozat










A szegedi rögbisek ezen a hétvégén a tízszeres magyar bajnok és tizenegyszeres kupagyőztes Eszteromi Vitézekhez látogattak.
12 órától a kadét, 13 órakor a felnőtt csapatok mérkőztek az NB1-es rögbi magyar bajnokságban.

A Fit World Gorillák Rugby Klub fiataljai egy remek tavaszi sorozattal a hátuk mögött érkeztek, hiszen minden eddigi meccsüket megnyerték. A kis Gorillák ma sem okoztak csalódást, nagyfölénnyel nyerték ezt a mérkőzést is.

NB1 kadét: Esztergomi Vitézek Suzuki RC- Fit World Gorillák RC Szeged
0 - 75 (0 - 42)

Pontszerzők:
Cél (5 pont): Benkő (2'), Huszár Krisztián (5'), Juhász Á.(10'), Zsigár (12'), Petrov S.(16'), Oravecz (19', 24'), Kovács (28',30'), Palásty (35'), Báló (38')
Jutalom rúgás (2 pont): Kovács (3', 6', 11', 13', 17', 20', 25', 29', 31', 40')

A felnőtt mérkőzésen aztán megmutatkozott a Vitézek ereje. Erőteljesen kezdtek és az első célt is megszerezték Bőhm révén, de jött a vendég válasz is. Küzdelmes, kiegyenlített küzdelemben féidőig a hazaiak 3 céljára a Gorillák Szilágyi révén csak 2-t hordtak, és ami Suiogannak sikerült - a rúgások - , az ma a másik oldalon nem ment, így 24-10-el fordultak a csapatok.
A félidőt követően folytatódott az állóháboru, mindkét csapatnak voltak ígéretes támadásai, de már célt csak a hazai Molnár szerzett egyet. A mérkőzést egyébként mondhatni már szokásosan Jánosi A. vezette, a tőle megszokott "színvonalon".

NB1 felnőtt: Esztergomi Vitézek Suzuki RC II.- Fit World Gorillák RC Szeged
31 - 10 (24 - 10)


Pontszerzők:
Cél (5 pont): Bőhm (6'), Molnár14', 74'), Suiogan (39'), illetve Szilágyi (19', 30')
Jutalom rúgás (2 pont): Suiogan ((7', 15', 40', 75')
Büntető (3 pont): Suiogan (26')


További menetrend:
A javítás lehetősége adott, a felnőtt csapat elmaradt Esztergom I. elleni mérkőzését május 18-án, kedden 18 órától kell lejátszani újra Esztergomban.
A fiatalok részére kétnapos nemzetközi U16-os tornára kaptunk meghívást szintén oda Pünkösd hétvégéjére, május 22-23.
Ezt követő héten, május 29-én szombaton a fiatalok és a női csapat Fehérvárra látogatnak, míg a felnőttek hazai pályán az NB1-ben tavasszal veretlen Kecskemét ellenében játszák a rájátszás első elődöntőjét, majd másnap lazításként a Szatymazi Repülőnap és Főzőverseny keretében gyereknapi csapatbuli.
Június 5-én az Exiles Akadémiával játszuk az utolsó kadét bajnoki mérkőzésünket a fővárosban, majd a meccsünket követően a BVSC pályán az Energy Cup (CEE liga) döntőjét nézzük meg.
Június 12-én NB1 eődöntő, június 19 döntők.

Hajrá Szeged, hajrá Gorillák! Rögbi, rögbi, rögbi....

Néhány kép az előző kadét bajnoki fordulóról:
Több képet is találsz itt: Főalbum

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése