GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2010. május 30., vasárnap

Gyereknap volt!




Na fiúk, ez is megvan! -állapítottuk meg a meccs végén boldogan. De kezdjük előről...

A korai indulást és az utazás fáradalmait némiképp kárpótólta, hogy ragyogó napsütés és a csapadékos májusnak köszönhetően üdezöld gyep fogadott bennünket. És természetesen a kedves fehérvári rögbisek. A srácok vérmérséklettől függően ejtőztek az árnyékban vagy szorgosan lebzseltek az idei utolsó meccseiket játszó rögbis hölgyek körül. A női tornát követően következett a kadet bajnoki mérkőzés.

A bemelegítés közben a fiúk ma is gyanakodva kémlelték az ellenfelet, ugyanis jónéhány jól megtermett fehérvári srác készülődött ellenünk. Miután a szezon elején már "megégették" magunkat srácaink a túlkorosokal kiálló Esztergom ellenében, az ördög ugye nem alszik. A játékvezető azonban tette a dolgát, mindent ellenőrzött, amit csak kell, így nyilvánvaló volt, hogy a nem kicsi mezőnyből fél fejjel kimagasló 17-es fehérvári srác is része lesz az ütközetnek a maga 120 kilójával együtt.(Megjegyzem: korát tekintve még jövöre is kadet lesz, s ha megmarad rögbisnek még sokra viheti.)

Miután rendet raktunk a fejekben, a játéké lett a főszerep. Kezdett a Fehérvár, igen motiváltan, viszont jól vettük fel az embereket, ügyesen törtük meg a lendületüket, szép fogásokkal állítottuk meg a hazai támadásokat. A 3.percben már a szélig adogatták a fehérváriak a labdát, de az először kezdőben helyet kapó Béres remekül szerelte egy az egyben érkező támadóját. A hazaiak akarása ugyan egy cseppet sem csökkent, de a jól begyakorolt játékunknak köszönhetően - amit a kis Gorillák ma ügyesen alkalmaztak - szép lassan sikerült átvennünk az irányítást és megkezdtük a célgyártást is.

Összességében mind a tolongás, mind a háromnegyed védekezésben és támadásban is időnként kimondottan szép játékot mutatott, így végül magabiztosnak mondható győzelmet értünk el. A már megszokott jó teljesítmények mellett - ma mindenki jó volt - Benkő Bence tünt ki akarásával.

Fehérvári Vadkanok Kadet - Fit World Gorillák Szeged Kadet 0 - 44 (0-24)

Célok: Kómár (6.,32.perc), Huszár Krisztián (9.perc), Kovács (10., 25.perc), Huszár Károly (19.perc), Báló (22.perc), Palásthy (29.perc)

Jutalom: Kovács (9., 10.perc)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése