GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2013. február 25., hétfő

Történelmet írtak a mini gorillák

20 éves fennállása alatt még nem vett részt Fit World Se Gorillák Rc csapata szalagos terem rögbi tornán. 2013. február 24-én az első alkalom létrejött..

Kis gorilláink 14-en vágtak neki a nagy kalandnak két felkészítő edzőjük és 16 lelkes szülő és segítő kiséretében. Két korosztályban neveztünk a székesfehérvári tornára, U8-as törp és u10-es mini korcsoportban.

Az utazás nagyon vidám volt mindenki jól szórakozott időben fegyelmezetten indultunk és időben érkeztünk. Kis gorillácskáink nagy büszkeséggel bújtak vadonat új névre szóló mezeikbe (köszönet a támogató Csiha Kft-nek) és léptek a hatalmas tornaterem pályájára. Itt még kisebbnek látszottunk és kicsit talán meg is szeppentünk a nagy hangzavarban. Összesen 6 mérkőzést játszottunk és bár minden mérkőzésen nagyon nagy szívvel küzdöttünk egy döntetlennél nem sikerült jobb eredményt elérnünk.

Összesítésben az U8-as csapatunk 3., az U10 es csapatunk 7. helyen végzett. A látott játék és a lelkesedés azonban egyértelműen bizakodásra ad okot és további munkára sarkal, hiszen legközelebb április 20-án (akkor már szabadban) játszanak a mini rögbisek.





Fotok: M.S.
Köszönet a szülőknek, felkészítő edzőknek és a támogatónak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése