GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2012. december 12., szerda

Év végi számvetés... Hol tart a szegedi rögbi?

   A néhány éve megkezdett tudatos csapatépítő munka eredményeként a szegedi rögbisek évről-évre eredményesebben szerepelnek a különböző rögbi bajnokságokban és egyre szembetűnőbb a szegedi rögbisek jelenléte mind a helyi, mind az országos sportéletben.

   Az igazolt szegedi rögbisek mellett egyre nagyobb számban ismerkedhetnek meg a fiatalok e jellemformáló sportággal az iskolákban is, hiszen a szegedi Fit World SE rögbicsapat alapítói már a kezdetekkor célul tűzték ki az egészséges, sportos életmódra nevelés eszközeként a rögbi hazai népszerűsítését. 

   Az elhatározást tettek követték, rendszeressé váltak az iskolai és iskolán kívüli bemutató foglalkozások és amatőr iskolák közötti rögbi tornák szervezése. 

   A programjainkat szakképzett rögbi edzők vezetik, így biztosított a minőségi munka és a fejlődőképes környezet. Munkájukat leginkább önkéntes alapon végzik, mint ahogy az egyesületnél mindenki. 
A rögbi szeretete és tisztelete az a közös cél, ami mindannyiunknak erőt ad ehhez és ez motiválja játékosainkat is a jobb eredmények elérésében.


    A szegedi Fit World Gorillák Rugby Club felnőtt rögbi csapata második éve szerepel a legfelső osztályban. Extra Ligás csapatunk az előkelő 4. helyen zárta az őszi pontvadászatot. 


    Jól hajrázott a szegedi rögbi második vonalát képviselő SZTE EHÖK SE Rögbi szakosztálya is. Az egyetemi csapat a Rögbi XV NB2-ben a 3. helyen, míg az Egyetemi Olimpiai Rögbi szakágban az élről várjuk a folytatást.


    Az említett férfi csapatok mellett a szegedi rögbis hölgyek és természetesen a korosztályos utánpótlás csapataink is versenyben vannak, és elmondhatjuk, hogy a Magyar Rögbi Szövetség 2012/2013. évi Versenykiírása valamennyi versenyszámában versenyeznek csapataink. 


Hogy mit tervezünk a folytatásban? ... Erről is majd beszámolunk...

Egyelőre... KÖSZÖNJÜK!!!



  




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése