GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2012. december 21., péntek

Év végi köszöntő 2012


Itt az év vége, ilyenkor sokan tervezgetik a szilveszteri murit, még valószínűleg most kerül beszerzésre néhány utolsó karácsonyi ajándék is. Pörgős időszak, alig két két múlva már 2013-at kell írnunk a levelek aljára. De álljunk meg egy kicsit - ha jobban tetszik, álljunk megy egy szóra…

Közeledik az év vége, ünnepi hangulat lengi körül a napokat és ilyenkor mindannyian számba vesszük az év eseményeit, átgondoljuk mit tettünk az idei évben, és mit szeretnénk tenni jövőre, amit az idén nem sikerült.

A nagy fogadalmak megfogalmazódnak és új lendülettel és lelkesedéssel töltenek el valamennyiünket, amikor beköszönt az új év.

Egyesületünk - a Fit World Gorillák Rugby Club -  is olyan mint egy nagy család, mindannyiunk közös családja mely érdek nélkül tesz jót szeretteinek, azaz nekünk.

Egyesületünk is értékeli az idei év eredményeit, és bátran, tele önbizalommal tekintünk a következő év felé.

Nagy lépéseket tettünk 2012-ben is, így reméljük erről rövidesen sikerül minél szélesebb körben 2013. február 9-én, az immár hagyományos Szegedi Jótékonysági Rögbis Bálunkon tájékoztatni mindenkit.
Örömteli és és célokban gazdag új évet!!!

Ezúton is köszönjük tagjaink áldozatkész hozzáállását és köszönjük mindenkinek, aki az idei évben is segített bennünket munkájával és támogatásával.


„Minden nap megszűnik valami, amiért az ember szomorkodik, de                                                       mindig születik valami új, amiért érdemes élni!”

Találkozunk jövőre, addig is nosztalgiázzatok kedvetekre az Óév eseményei, cikkei és fényképei között. Honlapunkon pedig folyamatosan frissülő, további fotókkal, írásokkal várunk Titeket jövőre is!



Nagyon-nagyon Boldog Karácsonyt, valamint
Sikerekben és Célokban Gazdag Új Esztendőt kívánunk 
a Csapat apraja-nagyjának 
és minden látogatónknak!

Gorillák!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése