GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2012. október 10., szerda

KÖSZÖNET NYILVÁNÍTÁS A MAGYAR RÖGBISEKNEK


Tisztelt Túri Pál Elnök Úr!

A Magyar Rögbi Szövetség tisztelettel adózik mindazoknak, akik részt vállaltak a 22 éves MRGSZ életének kétség kívül eddigi legnagyobb horderejű sporteseményének előkészítésében, megrendezésében, és a világ figyelmét egy kicsit a magyar rögbire tudtuk irányítani.

Bizonyára minden rögbis, aki kilátogatott 2012. október 6.-án a kecskeméti Széktói stadionba a Magyarország – Bulgária válogatott RWC 2015 selejtező rögbi mérkőzésre, örök emlék marad számunkra, hogy a Webb Ellis Világbajnoki trófeával és a világhíres Lawrence Dallaglioval találkozhattunk és közös fényképeket is készíthettünk!

Külön kérjük, hogy minden egyes közreműködőnek juttassa el köszönetünket az áldozatos munkájukért! Sőt itt szeretnék gratulálni a magyaroknak a rendezés sikeréért tett szerepvállalásukért, legyen az játékos, öregfiú, edző, csapatvezető, vagy szurkoló! 
Igazán jól esett mindannyiunk számára, hogy egy boldogságos napot élhettünk meg közösen, és a MAGYAR válogatott is végül győztesen hagyta el a pályát!

Budapest, 2012. október 09.

Bőhm Balázs, a Magyar Rögbi Szövetség főtitkára

 Mindannyiunk nevében óriási RESPECT! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése