GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2010. április 16., péntek

Rögbi NBI - Rugby XV


A választási kampánycsenddel egyidejüleg a szegedi rögbisek sűrű hétvégi programot bonyolítottak. Időrendben visszafelé haladva vasárnap bravúrosra sikeredett az első szegedi rendezésű 7s rögbi bajnoki fordulú, a házigazdák minden várakozást felülmúlva a döntőbe verekedték magukat. (Ne szó szerint értsd!)
De a szegedi fiúknak nem ez volt az egyetlen hős tette a hétvégén, mert szombaton Vácott meggyőző játékkal a Gorillák rögbi csapata idegenben ismételte meg őszi hazai győzelmét a szebb napokat is látott Elefántok ellenében.

A sokáig legyőzhetetlennek tűnő Elefántok most sem tudtak ellenállni az egyre komolyabb erőt képviselő Gorilláknak, akik gyakorlatilag az első félidőben eldöntötték a mérkőzést.

Váci Elefántok - Fit World GORILLÁK Szeged 18 - 35 (5-23)


A következő fordulóban az egyelőre az NBI alsóházához tartozó két vidéki nagyváros Pécs és Szeged csapatai mondhatni ki-ki meccset játszik, melyet nyugodtan nevezhetünk rangadónak az ő életükben. Megmérkőzik egymással a két utánpótlás csapat is, a vendégek nem titkolt célja, hogy megőrizzék első helyüket a Kadet bajnokságban

Időpontok:
2010-04-17 13 óra Pécsi Indiánok kadett - Szegedi Gorillák kadett
2010-04-17 14 óra Pécsi Indiánok - Fit World GORILLÁK Szeged felnőtt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése