GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2010. április 7., szerda

Felfutóban a hetes rögbi, magyar győzelem a női tornán


Női hetes rögbi:

A magyar női hetesrögbi-válogatott nyerte a zánkai nemzetközi tornát. Legjobbjaink a sportág immár olimpiai szakágában olyan nemzeteket utasítottak maguk mögé, amelyek világranglistán elfoglalt helyezésüket tekintve előttük járnak.


A kilenc nemzeti válogatott részvételével rendzett tornán, a magyar Hölgyek olyan országok csapatait utasították maguk mögé akik az IRB ranglistáján előttünk lettek rangsorolva: Finnország (TOP10!!!), Csehország, Lengyelország, Ausztria, Dánia, Horvátország, Luxemburg.


Az ENTC V. torna végeredménye: 1. Magyarország 2. Lengyelország 3. Csehország 4. Ausztria 5. Finnország 6. Horvátország 7. Dánia 8. Luxemburg 9. Barbarians 10. Szlovénia.


Lányok, ennél szebb húsvéti ajándékot nem is adhattatok volna!!


A magyar válogatott keret tagja volt a szegedi Gorillák Rugby Club női csapatából Kovács Veronika, edzője Prágai András.


Gratulálunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése