GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2012. április 1., vasárnap

Segoviából jelentjük... Rugby U18 EB Hírek

HÍREK - 2012 U18 Justin Bridou European Championship

B csoport csapatkapitányai
31/03/2012 - 16:30 - Segovia (ES)


A magyar válogatott 1. PETROV Tamás 2. GULYÁS Bendegúz 3. BOZSIK Bendegúz 4. KÓNYA Olivér 5. BALÁZS Dávid 6. MÁRKI Roland 7. MONTENARO Attila 8. DEFEND Márk 9. CZAKÓ Attila 10. KÓSA Bálint 11. KOVÁCS Henrik 12. GYURCSIK Mózes 13. ALMÁSI Bence 14. OROVECZ Ádám 15. STEIGERWALD Ádám összeállításban kezdett.


A hollandok hamar átvették az irányítást és a 6.percben ezt célra is váltották. A magyar csapat nem találta a rést a hollandok védelmén, fordítva viszont igen, félidő 17-0.

A 2.félidőb elején hollandok 2 ujabb gyors céllal növelték előnyöket, már 29-0. Ekkor cserélünk először, előbb Gyurcsik helyett 24. KALOCSAI Tamás és Steigerwald helyett 25. SLOTT Attila érkezett, majd Czakó helyett 23. FEKETE-SZABÓ Ádám, Montenaro helyett 19. DÁVID Martin állt be. Sajnos ujabb célt kapunk. Még a vége előtt Kónya helyet 17. BENKŐ Bence jött és a hollandok ujra eredményesek voltak



Debreczeny Dénes csapatvezető így értékelte a láttottakat:
- A mérkőzés nagyon komoly Holland nyomással kezdődött amit az első félidő második felére sikerült nagyobb biztonsággal megoldani és többet uralni a játékot. Ennek eredményeként 22-ről jó szögből egy büntető rúgást probáltunk értékesíteni, de sajnos nem sikerült pontra váltani.
A második félidőben a szokásos magyar utánpótlás betegséget nyögtük vagyis, hogy a cseréink nem tudtak felnőni a Holland cserékhez és mivel van még két mérkőzésünk nem akartuk egy megnyerhetetlen mérkőzésen a kezdő csapatot teljesen elfárasztani, ezért mi is 7-et cseréltünk, de ezzel meg is pecsételődött az eredmény.
Komoly sérülés nélkül megúsztuk, ami szintén nagyon fontos és készülhetünk szerdán Luxembourg ellen.


Végeredmény:
NETHERLANDS 48-0 HUNGARY

További eredmények:
BELGIUM 69-3 LITHUANIA
SPAIN 34-14 RUSSIA
SERBIA 12-57 SWITZERLAND
LENGYELORSZÁG 99-6 LETTORSZÁG
UKRAJNA 21-20 LUXEMBOURG


Folytatás: 2012/04/04 - 17:00 - Hortaleza (ES)
Luxembourg

Hungary

4 megjegyzés:

  1. Jól tettétek, hogy cseréltetek. Főleg, hogy az ukránok csak eggyel verték Luxemburgot. Egyébként már az is öröm, ha van 15 épkézláb ember egy válogatottban, ha van 1-2 jó csere, az már a csúcs.Lásd U20, lengyelek ellen.

    VálaszTörlés
  2. Na de ha ilyen sok akciót kell tenni, hogy megjelenjen a bejegyzésem, most írok utoljára. Mert az efféle qrvára idegesít!

    VálaszTörlés
  3. Ez a blogolás nehéz műfaj :)

    VálaszTörlés
  4. Na igen. Most látom a csipás szememmel, hogy 0-17 volt az első félidő...Az nem rossz! Grat a srácoknak!

    VálaszTörlés