GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2012. március 30., péntek

Irány Madrid..., most!


Elérkezett hát a várva-várt pillanat... Mai napon - az 1 éves közös felkészülés után - felkerekedett 26 magyar rögbis legény (köztük 6 ifjú gorilla), hogy hazánkat képviselje az idei korosztályos kontinens viadalon Spanyolországban.

Rugby U18 EB - Madrid Hivatalos website: http://www.fira-aer-rugby.com/article-291.htm

Az utazó csapat egyik szegedi tagja, Báló Krisztián indulás előtt így mesélt a felkészülésről:

Az U18-as felkészülés során rengeteg új dolgot tanulhattunk. Játszhattunk más országok legjobbjai ellen. A magyar csapat a felkészülés kezdetekor több mint 50 kiváló játékossal kezdhetett bele az edzésekbe, de az utazók csak 26-an lehettek. Három edzőnk van akiknek nagy fejtörést jelentett kihirdetni a 26-os keretet. A segítségükkel felkészültünk az EB-re. A legjobb az volt számunkra, amikor a cseh válogatott ellen játszottunk és sok tapasztalatot gyűjtöttünk. A végére 6 szegedi játékos maradt, akik eltökélten küzdenek a győzelemért.

Check in Budapest Airport - Báló Krisztián, Kovács Henrik, Petrov Tamás, Dávid Martin, Márki Roland, Benkő Bence (Fit World Gorillák RC utánpótlás válogatottjai)

A fiúk gépe ma 16:45-kor felszállt, és holnap ilyenkor már Hollandia válogatottja ellen pályára is lépnek a 24 csapatos EB első fordulójában.
Hajrá Magyarok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése