GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2012. április 11., szerda

Búcsú Madridtól, és a B csoporttól..

2012 U18 RUGBY EB, Madrid

Vasárnap hajnalban megérkezett Ferihegyre a végsőkig elgyötört U18-as Magyar Rögbi válogatott. Csapatunk három mérkőzést játszott az EB B-csoportjában. Hollandia volt az első ellenfél akitől 48-0 ás vereséget szenvedtünk. A szépítést Luxembourg ellen kellett volna megvalósítani azonban a szakadó eső és a sorozatban bekövetkezett sérülések miatt ez sem sikerült 20-12 es vereséget szenvedtünk. A csoportban való maradásért élet-halál harcot vívtunk Lettország ellen azonban 30 másodperccel a mérkőzés lefújása előtt célt kaptunk és 15-10 re alul maradtunk. Ezzel Magyarország kiesett a B csoportból és jövőre korosztályos válogatottunk a C csoportban küzdhet a feljutásért várhatóan hazai közönség előtt.

A szegedi csapatból több játékost ki kell emelni. Petrov Tamás mindhárom mérkőzést végigjátszotta ami hihetetlen teljesítmény egy első soros játékostól. Kovács Henrik a Luxembourg elleni mérkőzésen szenvedett bokasérülést ami miatt nem tudott később pályára lépni de addig meghatározó játékosa volt a válogatottnak. Báló Krisztián aki egy húzódás miatt sérülten vállalta a játékot a sorsdöntő Lettország elleni mérkőzésen élete legjobbját játszotta.

Gratulálunk a fiúknak és további sikeres munkát kívánunk nekik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése