GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2012. március 21., szerda

Irány Madrid...!!!





Végéhez érkezett az U18-as Magyar Rögbi válogatott felkészülése. Az egy évvel ezelőtt Csehországi edzőtáborban elkezdett munka a szakmai vezetés szerint meghozta gyümölcsét ami a tavasszal lejátszott felkészülési mérkőzéseken mutatott remek tempójú és nagyon pontos játékban mutatkozott meg.

A csapat Szerbia, Csehország korosztályos csapatával játszott valamint egy magyarországi vegyes csapat ellen lépett pályára. A mérkőzések nagyon fegyelmezett taktika betartására épültek, aminek a fiatalok maradéktalanul eleget tettek.

Az utazó keretben 6 szegedi játékos kapott helyet: Báló Krisztián, Benkő Bence, Dávid Martin, Petrov Tamás, Márki Roland, Kovács Henrik.

A csapat 2012. március 30.-án repül Ferihegyről-Madridba ahol 10 nap alatt 3 mérkőzést játszik. Az Európa Bajnokság B csoportjában Ukrajna, Szerbia, Lettország, Luxemburg, Lengyelország és Magyarország szerepel a kvalifikációk alapján.

Hazánk fiai 2012. március 31.-én 16.30 órakor lépnek először pályára Hollandia csapata ellen. A következő ellenfél az Ukrajna-Luxemburg párosításból érkezik.


A helyosztó mérkőzések április 07.-én kerülnek megrendezésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése