GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2013. október 28., hétfő

Szombati győzelmével csoportjában élre került rögbi válogatottunk


Egy igazán motivált magyar csapat vágott vissza a szlovéneknek a tavalyi egy pontos vereségért, de a 35-3 győzelem egyáltalán nem volt könnyű!






 Az Esztergomba kilátogató 1000 fős közönség biztos magyar diadalnak tapsolhatott, de a jó játékra 60 percet várni kellett, ugyanis addigra törtük meg a jól védekező vendég védelmet.

  Az elfáradó ellenfélre jókor zúdultak a magyar cserék, akik lendületesen és megfelelő elszántsággal törtek át és eredményesen célokat szerezve hozták a tőlük elvárt feladatot.



A továbbiakban ajánlom figyelmetekbe a Nemzeti Sport cikkét, a részletes beszámolóért: 
Nemzetisport tudósítása ITT!


 Fontos megemlíteni, hogy egy nagyon jó korösszetételű válogatottról van szó, ahol ezen a meccsen debütált Mohamed Taleb, Gyurcsik Mòzes és Almási Bence is, gratulálunk nekik is és a teljes csapatnak valamint az őket felkészítő stábnak!



Győzelmével válogatottunk európai 2C kvalifikációs csoportjában élre került, valamint a világranglistán is előre tudtunk lépni 4 helyet.


28  October  2013
 39(44)MADMAD
 63(67)ANDAND
 66(70)HUNHUN
 31(34)NEDNED
 47(48)COKCOK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése