GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2013. október 1., kedd

Jó kezdés!! - Pannon Kupa 1.forduló, Szentes


Szentesen rendezték a Pannon Kupa Keleti Csoport 1.fordulóját. A szegedi rögbi 2. vonalát képviselő SZTE EHÖK SE rugby szakosztály rajtja jól sikerült...

A tavaly még felsőbb osztályban indult házigazda Szentesi 91-esek a 4 csapatos torna esélyeseként a Debreceni SPQR egyetemistái ellen győzelemmel kezdtek. Következett az SZTE-s csapat bemutatkozása a Ceglédi Kéknefelejcs RC ellen, ami szoros, de papír forma eredményt hozott. 
Ezután a Ceglédiek a Debrecen ellen diadalmaskodtak. Végül a legnagyobb küzdelmet ígérő Szentes-Szeged meccsel zárult a torna. 
Félidőben még hazai oldalon volt nagyobb szám az eredményjelzőn, de a második részben rákapcsoltak a vendégek és megfordították az eredményt.

Eredmények:
Szentes 91' - Debrecen 14 - 0 (7-0)
Cegléd VSE - SZTE Szeged 5 - 17 (0-5)
Cegléd VSE - Debrecen 19 - 13 (5-6)
Szentes 91' - SZTE Szeged 14 - 21 (14-7)

Torna sorrendje:

1. Szeged, 2. Szentes, 3. Cegléd, 4. Debrecen. 





További képek
--->> ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése