GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2011. szeptember 5., hétfő

Rögbi Magyar Kupa elődöntő - képekben

Fit World Gorillák RK Szeged - Esztergomi Vitézek Suzuki RC
Szeged, Tisza parti Stadion
2011-09-04





Megjegyzés: Hogy mennyire amatőr vagy mennyire profi egy sport, azt nem csak az dönti el, hogy pénzért játszanak-e a játékosok vagy mennyiért adják-veszik a jogokat. Eldönti például az is, hogy mennyire szabályozottak a játékkörülmények, milyen komoly előírások vannak a személyi és tárgyi feltételekben és mennyire tartják be ezeket a szabályokat.

Nos, ezen a hétvégén a játékvezetők jelesre vizsgáztak; nem engedték azokat pályára lépni, akiknek nem volt minden rendben a versenyengedélyével vagy a sportorvosija lejárt.
A szigor eredménye, hogy a vendégek 14 játékossal kellet volna kiálljanak, míg a házigazdák néhány kezdő játékosa is a nézőtérre kényszerült volna, irreális viszonyokat teremtve a pályán. Hát ez kicsit így furcsán nézett volna ki...!!

Persze igazából rögbizni jöttek a fiúk - így papírok ide vagy oda - döntés született: hívatalos rész lezárva majd játsszon mindenki, mert az egésznek mégiscsak erről, a rögbiről és a játékról kellene szólnia....
Hogy minősített-e a pálya vagy a játékvezető, érvényes-e az igazolás vagy a sportorvosi, megvan-e minden pecsét és aláírás stb., ez máslapra tartozik.

De higgyük el, ezek is fontosak, figyeljünk oda!
Legyünk legalább ebben kicsit profibbak!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése