GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2013. augusztus 13., kedd

Újra jön Szegedre a Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI



2010 májusában hatalmas sikert aratott az I. Szegedi Nagy Sportágválasztó, 49 sportágban 61 klub, egyesület mutatkozott be az összesen 5672 látogató előtt a két nap során az újszegedi Kisstadionban és sportuszodában. 
2011-ben a  II. Szegedi Nagy Sportágválasztón júniusban két nap folyamán több mint 9000-en látogattak ki az Újszegedi Kisstadion és Sportuszoda területére, ahol több mint 50 sportággal ismerkedhettek meg az érdeklődők.

A rendezvényen mindenki testközelből ismerkedhet meg a neki tetsző sportággal, azonnal kipróbálhatja szimpátiája „tárgyát”, s ha úgy adódik, rögtön pontos útbaigazítást kap: hol és mikor ismerkedhet meg még alaposabban az adott mozgásformával.

III. Szegedi Nagy Sportágválasztó

Időpont2013. szeptember 20-21. (péntek, szombat)
HelyszínÚjszegedi Kisstadion és Sportuszoda

A rendezvény díjmentesen és korhatár nélkül látogatható!


Érdekességként: 
A tavalyi Szegedi Nagy Sportágválasztó szombati nap látogatóinak pontgyűjtő szelvényein leadott visszajelzések alapján, a számukra legjobban tetsző sportági helyszíneket táblázatba gyűjtötték a szervezők . A 270 szelvényen összesen 670 sportág jelölés gyűlt össze. A lista első helyén az íjászat végzett, ahol a két nap során valóban rengetegen megfordultak, és folyamatosan záporoztak a nyílvesszők a céltáblába. A képzeletbeli dobogó második és harmadik fokára a tenisz és a gyorsasági görkorcsolya került fel. A labdajátékok közül a kézilabda és az amerikai futball volt a legnépszerűbb (5., 10.), míg a küzdősportokat a kick-box és a judo képviselte az élmezőnyben (7., 11.).


A legnépszerűbb sportágak listája:1. Íjászat 
2. Tenisz 
3. Gyorsasági görkorcsolya 
4. Falmászás 
5. Versenybob 
6. Női kézilabda/
    szivacskézilabda 
7. Kick-boksz 
8. Hosszúkard vívás 
9. Kötélugrás 
10. Amerikai Futball 
11. Judo 
12. Rögbi 
13. Női Labdarúgás 
14. Taekwondo 
15. Barlangászat 
16. Hastánc 
17. Sportlövészet 
18. Kajak 
19. Lovas Sportok 
20. Sakk 
21. Divattánc 
22. Asztalitenisz 
23. Petanque 
24. Wing Tsun Kung Fu 
25. Könnyűbúvársport




Gyere el! Próbáld ki! Válassz


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése