GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2011. november 28., hétfő

Búcsú a pályától

BBB - ezzel a rövid névvel, azaz Bajusz és Bogrács Buli tartotta 2011 évi szabadtéri évadzáróját a szegedi Gorillák rögbi klub.

A kissé hűs téli időben a movember jegyében férfi dísz, a bajuszt volt a belépő és a rögbi sem maradhatott el - ha komoly mérkőzésre nem is, de egy utolsó szabadtéri játékra az ifjak és idősebbek is pályára léptek, majd a Taki által prezentált bográcsos pörkölttel búcsúztunk a pályától.

Az étek igazán jól sikerült, gyorsan elfogyott minden, majd az evés után gazdára talált néhány üveg jó fajta nedű, melyet minden szakágból a legjobbak érdemeltek ki, de jutott elismerés a legjobb szurkolónak és a szakácsnak is.

A jó hangulatú évadzáró után a csapatok megkezdik a téli edzésprogramot, mely március elejéig jórészt teremben zajlik majd, ezért némi változás történik az edzés időpontokban.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése