GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2011. augusztus 13., szombat

Hangolnak a Gorillák


Gőzerővel készülnek az új szezonra a szegedi rögbisek.

A Fit World SE játékosai, azaz a Gorillák első felkészülési meccsüket játszották tegnap Kecskeméten, a Sóstói Stadionban a szintén Extra ligás KARC ellen léptek pályára.

Megvolt tehát az első erőpróba Kecskeméten! Az első félidőben többet birtokolta a Szeged a labdát, ami az eredményben még nem tudott megmutatkozni, mert a felkészülés közepén tartó csapat hibáit a rutinos kecskemétiek könyörtelenül kihasználták. A második rész elején is megvolt a lendület és az eredmény, egy célra csökkent a különbség. Aztán jöttek a cserék, mindenki játéklehetőséget kapott és a végjátékban a hazaiak voltak jobbak.
Eredmény: KARC-Gorillák 39-10 (15-5)
Célszerző: Bárdos, Csiha

Ezután augusztus 17. és 21. között Franciaországban, Strassbourgban edzőtáborozik a csapat, ahol 20-án megmérkőzik egy helyi gárdával.

Ezt követő héten szerdán a szeptemberi Görögországi EB-re készülő magyar U20-as válogatott lesz az ellenfél, majd az utolsó felkészülési találkozót a Velencei Kék Cápák ellen aug.27-én szombaton 17 órától vívják Székesfehérváron.

Szeptemberben következhetnek a tétmeccsek, 3-án a Magyar Kupa döntő első fordulójában érdekeltek a Gorillák, 17-én pedig a DHL Magyar Bajnokság nyitófordulójában kezdhetik meg menetelésüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése