GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2011. június 3., péntek

Rögbizni jó! Sportágválasztó Szegeden

Valószínűleg néhány óra alatt ezernél is több gyerek fordult meg a Nagy Sportágválasztó első napján Szegeden. Az viszont biztos, hogy a rögbit több százan kipróbálták...

Gyönyörű időben, egyszerre 20-30 fővel folyamatosan cserélték egymást a csoportok, osztályok, időnként sorban várakozva egy kis rögbijátékra.
Az ovális labdával ismerkedő fiatalok hamar ráéreztek a játék örömére és némi passzolós játék és ütközés után szalagos rögbiben mérkőztek egymással a nem túl nagy helyen.


Sajnos a szűkre szabott idő nem engedett túl sok elmélyülést a rögbijáték rejtelmeiben, de nem is a tanulásról szólt ez a nap, hanem az ismerkedésről és a választásról.
Reméljük sikerült felkelteni az érdeklődést és mielőbb találkozunk újra. Gyertek edzéseinkre, íratkozzatok be a nyári rögbis napközibe vagy hívjatok el az iskolába és újra játszunk együtt!

Jó szórakozást mindenkinek!

www.rugbyszegeg.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése