GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2011. május 3., kedd

5 szép nap Prága mellett! - U17 Camps, Nymburk

Szegedi U17-esek

Csehországi edzőtáborban vett részt az elmúlt héten a magyar rögbi utánpótlása.

A magyar delegációt Harmat Ákos TD vezette. A résztvevő 25 fős magyar U17 válogatottat Debreczeny Dénes és Soós Dániel szövetségi edzők kísérték. A küldöttséghez 5 fő edző és 5 fő játékvezető is csatlakozott, ők valamennyien képzésben és tapasztalat cserében vettek részt.

A magyar rögbisek elmúlt évi sikerei révén abban a megtiszteltetésben részesülhettünk, hogy a táborban partnereink a nálunk előkelőbben jegyzett német és cseh rögbisek voltak, volt hát kitől és mit tanulni.

A program Pierre Lautier francia szakember irányításával pontos menetrend szerint zajlott, a szervezésben és lebonyolításban a 2 fős cseh stáb remekelt.
Reggeltől estig feszes rendben váltották egymást a meetingek, trainingek, prezentáciok, melyet csak a 3-szori változatos és bőséges étkezések szakítottak meg.

Összességében így a kifogástalan szervezés révén és a magas szintű szakmai programon keresztül kellemes és bőséges tapasztalatot és élményt szerezhettünk.

Képes összegoglaló az 5 napról:
1.nap:

2.nap:

3.nap:

4.nap:

5.nap:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése