GORILLA TV SZEGED

Kövesd nyomon a szegedi rögbis híreket első kézből... Valamint JELŐLJ, LÁJKOLJ, KOMMENTELJ!!!

ÚJDONSÁG! - GORILLÁK TV SZEGED - TESZTADÁS - ONLINE MECCSNÉZÉS

..A Gorilla TV-N a korábbi meccsek visszanézhetők, illetve a hazai Extra Ligás meccseket élőben is adjuk. A műsor jelenleg tesztüzemben megy, ezért az esetleges tecnikai hibákért elnézést kérünk!
A naptárban a saját edzések és mérkőzések mellett zöld szín jelzi a Rögbi Szövetség eseményeit Edzések és mérkőzések időpontjai... Le ne maradj! PONTOS IDŐ>>>

2010. szeptember 17., péntek

Iskolás Rögbi Kupa 2010.


Szeptember 15.-én a szegedi Etelka sori Városi Stadion adott otthont a 2010/2011-es tanév Rögbi Diákolimpia első állomásának, a városi fordulónak.


Az általános iskolák közül a tavalyi győztes Rókusi Általános Iskola két csapata mellett a SZKTT Szatymazi Általános Iskola csapata küzdött az elsőségért, míg a középiskolákból 5 csapat nevezett a tornára. Az induló csapatok száma lehetővé tette, hogy körmérkőzéses rendszerben dőljön el, melyik csapat ma a legjobb rögbiben?
Remek küzdelmeknek és igazán komoly sport teljesítményeknek lehettünk tanúi, hiszen a fiúk mindent beleadtak, látványos és szép játékkal örvendeztették meg a szervező Fit World Gorillák Rögbi Klub jelenlévő tagjait.



A Városi Iskolás Kupa végeredménye:

Általános Iskolák: 1.Szatymazi Általános Iskola 2 győzelem, 2. Rókusi Ált.Isk.A csapat 1 győz., 3. Rókusi Ált.Isk. B csapat 0 győz.

Középiskolák: 1. Móra 4 győzelem, 2. Körösy Sparta 2 győz., 3. Déri 2 győz., 4. Körösy Bikák 2 győz., 5. Vedres 0 győz.

Az 1.helyezett csapatok Kupát, az 1-3.helyezett csapatok tagjai érmet kaptak, amelyeket a Török Kulcsszervíz ajánlott fel, köszönjük nekik.

A korosztályok 1-3.helyezettjei tovább jutottak a Rögbi Diákolimpia Területi döntőbe, ami 2010. október 16.-án, várhatóan Székesfehérváron kerül megrendezésre.

A többiekkel - és még reméljük további csapatokkal- tavasszal újra találkozunk!

Aki pedig most kedvet kapott - és minden rögbi iránt érdeklődő fiatalt - várunk az egyesületi edzéseken: kedd-csütörtök 17:00 órától az Etelka soron!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése